Expanzná zbraň JPX Jet Defender Compact | IBO.sk
Super cena

Expanzná zbraň JPX Jet Defender Compact

Kód produktu: SGS-JPX4CP01
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
439.00 € s DPH

PX4 Jet Defender (JPX4) je vysoko účinná menej-smrtiaca zbraň, označovaná tiež ako nesmrtiaca. Zariadenie vystreľuje látku navrhnutú na podráždenie očí, vyvolanie pocitu pálenia, podráždenie dýchacích ciest a pokožky, zastavenia a zneschopnenia útočníka na bezpečnú vzdialenosť (1,5m – 7m) bez trvalých následkov. Konštrukcia zbrane je navrhnutá ako kompaktný celok, pripomínajúci svojím tvarom pištoľ. 

Dráždivá látka a jej účinky

Oleoresin Capsicum (OC) je extrakt z kajenských papričiek. OC je najefektívnejšia dnes dostupná pálivá látka, a je úspešne používaná profesionálnymi strážcami zákona po celom svete. OC má dokázateľne väčšie účinky oproti CS a CN slzným plynom pri použití proti útočníkovi pod vplyvom drog, alkoholu, rovnako ako proti psychotickému útočníkovi.

Obsah balenia

Zbraň je štandardne predávaná bez zásobníkov, alebo iného príslušenstva. Tieto sa kupujú osobitne. K zbrani sú dostupné 2 druhy zásobníkov. Cvičné, ktorých obsah tvorí potravinárske farbivo a ostré ktoré obsahuje dráždivú látku.

Technické parametre:

Dĺžka: 193 mm

Výška: 124 mm

Šírka: 40 mm

Hmotnosť:

Rám:  399 g

Náplň: 45 g

Vzdialenosť nasadenia:

Minimálne: 1.5 m

Maximálne: 7.0 m

Prevádzkový režim:

Double-action s automatickým prepínaním

Kapacita: 4 zásobníky

Obsah nádobky: 0.32 ounces (9 g) účinnej látky

Zbraň je dodávaná bez zásobníkov, ktoré je potrebné dokúpiť z odporúčaného príslušenstva.

V zmysle zákona 190/2003 Z.z. v platnom znení je zbraň kategórie D posúdená podľa §7 ods. 1 písm. n), ktorú môže podľa §14 ods. 1 uvedeného zákona nadobudnúť do vlastníctva právnická alebo fyzická osoba staršia ako 18 rokov, ktorá je v plnom rozsahu spôsobilá na právne úkony. Na základe uvedeného, nie je potrebené uvedené neletálne zbrane registrovať na oddeleniach PZ. Ich predaj spočíva tak ako doteraz, zápisom do evidencie v predajni a predložením OP. 

Recenzie produktu Expanzná zbraň JPX Jet Defender Compact

Hore