Guľobroková kozlica HAENEL Jaeger 8.10 | IBO.sk

Guľobroková kozlica HAENEL Jaeger 8.10

Kód produktu: HN30
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • dvojspúšť bez napináčika
  • hmotnosť iba 2,6 kg
  • elegantná bavorská pažba z kvalitného orechového dreva

Guľobroková kozlica HAENEL Jaeger 8.10 má dvojspúšť bez napináčika, celkovú váhu len 2,6 kg, dľžku 1030 mm. Broková hlaveň je zahrdlená pevným ½ choke. Zbraň je dostupná v kalibri 12x76 v kombinácii s guľovým 8x57JRS a 9,3x74R, 30R Blaser, 7x65R.

Stále rastúci dopyt po kvalitných viachlavňových zbraniach strednej triedy dal vzniknúť modelovej rade zbraní, kam patrí guľová kozlica Haenel Jaeger 8.11 a guľobroková kozlica Haenel Jaeger 8.10. Oba modely sú vyrobené modernými technológiami a vyznačujú sa predovšetkým konštrukčnou príbuznosťou s tradičnými a osvedčenými výrobkami Merkel SL a B3. Zbrane využívajú osvedčenú koncepciu voľného hlavňového zväzku "FREE FLOATING". Hlavne sú tak na sebe nezávislé a umožňujú príslušné nastavenia na požadovaný sústrel v rámci možného konštrukčného rozsahu. Ani väčší počet výstrelov potom výrazne neovplyvňuje presnosť streľby, ako je to u pevne spojených hlavňových zväzkov. Hlavne sú vybavené integrovanou lištou pre pripevnenie montáže.

Zbrane majú štíhly a kompaktný design. Pažba netradičného bavorského vzhľadu s lícnicou je vyrobené z kvalitného orechového dreva s elegantnou laserom vypaľovanou rybinou. Pažba je zakončená gumovou pätkou. Vďaka baskule z ľahkých zliatin bolo dosiahnuté veľmi nízkej celkovej váhy.

Dĺžka hlavne: 600 mm
Celková dĺžka: 1030 mm
Hmotnosť: 2,6 kg
Guľový kaliber: 8x57JRS, 9,3x74R, 30R Blaser, 7x65R
Brokový kaliber: 12/76 a 1/2 choke

Recenzie produktu Guľobroková kozlica HAENEL Jaeger 8.10

Robo
vrelo odporúčam, tá hmotnosť zbrane je bezkonkurenčná , skvele sedí v pleci , veľmi presný sústrel
Laci
Výborná kombinovaná zbraň, ľahučká, presná, sústrel je vynikajúci, sedí krásne v pleci, streľba je veľmi pohodlná, celkový dojem je skvelý.
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore