Jednoranová guľovnica BERGARA BA13 TD čierna, nerezová oceľ | IBO.sk

Jednoranová guľovnica BERGARA BA13 TD čierna, nerezová oceľ

Kategória: Zbrane BERGARA
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný

Veľkosť

308 Win.
755.00 € s DPH
  • Kvalitné hlavne vyrobené za použitia najvyspelejšej technológie
  • Pažba vhodná pre praváka aj ľaváka
  • Jednoduché ovládanie 
  • Nový spúšťový systém
  • Závit pre úsťovú brzdu a kompenzátor
  • Picatinny lišta
  • Váha 2,75 – 3kg
  • Celková dĺžka zbrane 80 – 89cm
  • Závit na ústi hlavne 5/8“ x 24“

Moderná jednoranová guľovnica Bergara BA13 TD predstavuje špičku v oblasti presnosti, univerzálnosti a pohodlia pre streleckých nadšencov a poľovníkov. Je dostupná vo svetovo obľúbenom kalibri 308 Win..

Výber dĺžky hlavne 16,5" (bez mieridiel) a 20" umožňuje strelcom optimalizovať zbraň pre konkrétne použitie, či už ide o zvýšenie presnosti na dlhé vzdialenosti alebo o zlepšenie manipulácie v obmedzenom priestore. Nerezová hlaveň je navyše vybavená 5/8x24 závitom na ústí, čo umožňuje pridanie tlmiča alebo iného príslušenstva, zvyšujúceho efektivitu a pohodlie pri streľbe. Ochrana hlavne pred odermi a škrabancami zaisťuje dlhodobú výdrž a estetiku zbrane. Picatinny lišta, zabudovaná priamo na zbraň, poskytuje možnosť pripojenia širokého spektra puškohľadov a inej optiky, čo zvyšuje jej univerzálnosť a efektivitu v rôznych situáciách.

Konštrukcia zbrane vyniká použitím polymérovej pažby v čiernej farbe s štandardnom prevedením, ktoré zaručuje pevný a pohodlný úchop pre pravákov aj ľavákov. Jednou z najvýraznejších vlastností tejto zbrane je jej možnosť rozloženia na tri hlavné časti - pažba, predpažbie a hlaveň, čo zjednodušuje prepravu a údržbu. Celková dĺžka zbrane sa pohybuje v rozmedzí od 80 do 89 cm, pričom hmotnosť zbrane je v rozmedzí od 2,75 do 3 kg. Táto kombinácia vlastností z nej robí ideálnu voľbu pre poľovníkov a streleckých nadšencov, ktorí hľadajú spoľahlivú, odolnú a prispôsobiteľnú zbraň.

Parametre produktu: 

Kaliber: .308 Win.
Dĺžka hlavne: 16,5" (bez mieridiel), 20"
Materiál pažby: polymér
Farba pažby: čierna
Prevedenie pažby: štandardná
Vhodná pre: pravák, ľavák
Závit na ústí hlavne: áno
Typ hlavne: nerezová
Typ závitu: 5/8x24 
Ochrana hlavne: áno, voči oderom a škrabancom
Picatinny lišta: áno, zabudovaná
Možnosť rozloženia zbrane: áno, na 3 časti - pažba, predpažbie, hlaveň
Celková dĺžka zbrane: 80 - 89 cm (v závislosti od výberu dĺžky hlavne a kalibra)
Hmotnosť: od 2,75 - 3 kg

Recenzie produktu Jednoranová guľovnica BERGARA BA13 TD čierna, nerezová oceľ

Branislav
Výborná jednuška, presná a spoľahlivá, táto nerezová hlaveň má výhodu v tom, že sa o ňu netreba vôbec starať, je to jednoducho zbraň robená do drsných a ťažkých podmienok. Ja ju mám v tej 20" verzii a vrelo doporučujem!
Jozef
jednotka ktorá sa oplatí , hrubá hlaveň mieridlá jednoduchá rozrábka , veľmi presná zbraň a wavee na zbrani v cene za mňa super
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore