Obranný sprej TETRAO - Extrém Police Spray CR 50ml | IBO.sk

Obranný sprej TETRAO - Extrém Police Spray CR 50ml

Kód produktu: AL02
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
9.90 € s DPH

Obranný sprej TETRAO, vyrábaný z prírodných produktov pri použití v medziach nutnej obrany alebo krajnej núdze okamžite paralyzuje útočníka a tento produkt osobnej ochrany sa právom zaraďuje medzi najkvalitnejšie výrobky tohoto druhu na trhu.

Sprej určený na policajné účely je účinný aj proti agresívnym výtržníkom pod vplyvom alkoholu, alebo drog a tiež proti ľuďom s väčším prahom bolesti. Extrémny účinok zaručuje syntetická látka CR, ktorá spôsobuje extrémne pálenie, pocit na zvracanie a sťažené dýchanie. Látka CR sa radí medzi najsilnejšie látky na trhu. Pred dospelým človekom sa bez problémov ubránite už po 2 sekundách po aplikácií spreja. Človeka to doslova na určitý čas odrovná, a vy tak máte dotatok času na útek.

Je vytvorený hlavne pre ženy, seniorov, človeka, ktorý nemá sebaobranný výcvik a podobne. Dostrek je 0,8 - 2,5 metra, sprej má široký rozptyl. Dokáže vyvolať okamžitý účinok takže útočníka to môže zdržať na niekoľko minút. Výhodou spreja je jeho účinnosť, rozptyl a agresivita. Okamžitý účinok zaručí, že útočním nemá šancu najbližších 5 minút akéhokoľvek zásahu. Spôsobí slzavenie očí, podráždenie slizníc, dočasné oslepnutie (do 5 minút), štipľavú bolesť okolo úst. Preto sa spreje považujú za najlepšiu sebaobranu.

Parametre produktu:

Balenie: 50ml s poistkou
Dosah: do 7m

Zakúpením produktov modernej a profesionálnej značky TETRAO podporujete návrat ohrozeného druhu Hlucháňa hôrneho (Tetrao urogallus)späť do prírody. IBO POĽOVNÍK sa aktívne podieľa na zvýšenie populácie tohto druhu vo voľnej prírode a zároveň na zlepšení kvality jeho životného prostredia.

Recenzie produktu Obranný sprej TETRAO - Extrém Police Spray CR 50ml

Anonym
Jozef
Som pokojnejší, keď viem, že ho má manželka pri sebe, keď ide večer z práce. Intuitívne ovládanie a to je super.

Hore