Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 Fabrikat plastová | IBO.sk
Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 Fabrikat plastová Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 Fabrikat plastová 1 Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 Fabrikat plastová 2
Zľava 25%

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 Fabrikat plastová

Kód produktu: HN09
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • odolná plastová pažba
  • chod záveru s rotáciou iba 60 stupňov
  • bezpečné uzamykanie šiestimi ozubmi
  • veľmi rýchle prebíjanie

Plastová pažba nie je len vecou vkusu, ale má aj výhodu vyššej odolnosti proti poškriabaniu pri pohybe v hustejśom poraste alebo proti poškodeniu pri pádoch. Nemá prakticky žiadne nároky na údržbu je vhodná pre aktívnych poľovníkov, ktorí hľadajú kvalitnú, funkčnú a odolnú pracovnú zbraň. Výrobca pri modeli opakovacej guľovnice HAENEL Jaeger 10 Fabrikat zapracoval najmä na praktických detailoch. Je treba teda oceniť predovšetkým bezpečné uzamykanie šiestimi ozubmi, hladký a presný chod záveru s rotáciu iba 60 stupňov. Prebitie je tak pri tejto konštrukcii veľmi rýchle. Pažba z odolného plastu ukončená gumovou pätkou neobyčajne dobre sedí.

Dĺžka hlavne: 300 Win. Mag. - 610 mm
Priemer hlavne: standard / Ø17
Celková dĺžka: 1100 
Hmotnosť: 2,8 kg
Kaliber: 300 Win. Mag.
Kapacita zásobníka:
Mieridlá: Nie

Recenzie produktu Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 Fabrikat plastová

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore