Puškohľad Meopta MeoStar R1 7x56 RD | IBO.sk

Puškohľad Meopta MeoStar R1 7x56 RD

Kategória: Puškohľady
Kód produktu: LO22022
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Pre lov v sťažených svetelných podmienkach. Meostar R1 7x56 RD bol vyvinutý špeciálne pre lovcov, ktorí ocenia jednoduchosť, optický výkon a vysokú spoľahlivosť puškohľadov s pevným zväčšením. Puškohľady s veľkým priemerom objektívu sú určené predovšetkým pre lov v sťažených svetelných podmienkach.

Meostar R1 7x56 RD je ideálny pre lov čiernej zveri. Ďalekohľad je vybavený osvetleným červeným bodom o veľkosti 1,2 MOA s možnosťou siedmich stupňov intenzity osvetlenia. Výhodou osvetľovacieho systému je vypnutie v medzipolohe, čo znamená, že pri vypnutí osvetlenia a následnom zamierení stačí otočiť o jeden klik pre návrat na posledne nastavenú úroveň osvetlenia. To strelcovi umožňuje presne sa prispôsobiť zmene svetelných podmienok.

Vlastnosti:

MeoBright 5501 - Všetky optické členy sú opatrené antireflexnými vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocou špičkových technológií v obore - depozície vrstiev za pomoci iónov. Vrstvy zaisťujú mimoriadnej hodnoty svetelnej priepustnosti puškohľadov (99,8% na šošovku, 92-95% u celého prístroja podľa modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná za pomoci iónov chráni vonkajšie povrchy šošoviek pred poškriabaním a oderom aj v extrémnych podmienkach. MeoShield spĺňa armádne požiadavky na odolnosť a tvrdosť povrchu.

Točidlá rektifikácia MeoTrak II - Točidlá rektifikácia MeoTrak II, ktorá sa dájú ovládať prstami, prinášajú presné krokové nastavenie po ¼ MOA (0,7cm / 100m) s vynikajúcou opakovateľnosťou, jedinečným rozsahom a špičkovú presnosťou.

MeoQuick - Rychloostření MeoQuick umožňuje rýchle zaostrenie a poskytuje dostatočne široký rozsah pre prispôsobenie obrazu ľudskému oku.

Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty sú v Meoptě vyrobené, starostlivo očistené, vyleštené a precízne zložené pre špičkový výkon.

Zámerná osnova na sklenenej podložke - Precízne vyleptané zámerné kríža do sklenenej podložky ponúka výnimočné stanovenie cieľa pre všetky strelecké aplikácie.

Prevracacia sústava - Vyvinutý pre maximálnu odolnosť proti rázom aj zbraní veľkých kalibrov, výsledkom je opakovateľná presnosť a stálosť zámerného bodu.

Vodotesný - Všetky puškohľady sú 100% vodotesné, ponorné a sú plne chránené proti vlhkosti, dažďu a snehu.

Plnené dusíkom - Všetky puškohľady sú hermeticky uzavreté, plnené plynom, čo 100%-ne zabraňuje vnútornému roseniu. 30 ročná predĺžená záruka - Všetky lovecké puškohľady Meostar majú po registrácii produktu 30 ročnú predĺženú záruku

Parametre:

Zväčšenie: 7x
Priemer objektívu: 56 mm
Rozmer hlavného tubusu: 25,4 mm
Priemer výstupnej pupily: 8 mm
Vzdialenosť výstupnej pupily: 85 mm
Zorné pole: 3,33°
Zorné pole (m/100m): 5,8
Dioptrický rozsah okuláru: +/-3 dpt
Priepustnosť svetla: 92%
Súmraková svetelná priepustnosť: 90%
Súmrakový faktor: 19,8
Rektifikačný krok (cm/100): 0,7
Rektifikačný rozsah (MOA): 52
Rektifikačný rozsah (cm/100m): 151
Korekcia paralaxy: nie
Dĺžka: 354 mm
Hmotnosť: 495 g
Vodoodolný: áno
Plnený dusíkom: áno
Korekcie paralaxy: nie

Zvolenú zámernu osnovu nám uveďte do poznámky pri objednávke: 4C

Recenzie produktu Puškohľad Meopta MeoStar R1 7x56 RD

Hore